برنامه ها

برنامه ها
همدان علیرغم داشتن ظرفیت های بالای نیروی انسانی و سایر منابع لازم برای توسعه ، هنوز نتوانسته است آنگونه که شایسته آن است توسعه یابد. ضعف در برنامه ریزی ، نبود تخصص لازم وکافی وضعف کارشناسی در فعالیت های اقتصادی ، ناهماهنگی در اقدامات مجریان، غلبه اندیشه ها و رفتارهای دیگر بر اندیشه ها وفعالیتهای توسعه اقتصادی از جمله عوامل این وضعیت ارزیابی می شوند
لذا برای برون رفت از این شرایط و رسانیدن همدان به جایگاه قابل قبول و در شان مردم فهیمش ، در صورت توفیق در جلب اعتماد مردم شریف این دیار کهن ، برنامه هایی  برای خدمت رسانی به اهالی حوزه انتخابیه در دو جنبه زیر و از طریق مراجع و مسئولین مربوطه واستفاده از وظایف قانونگذاری و نظارت پیگیری خواهد شد. نکته قابل توجه این است که هم به لحاظ اهمیت مسائل و مشکلات اقتصادی وهم به جهت تخصص های آموزشی وپژوهشی قریب به سه دهه خود در حوزه اقتصاد، اولویت های من اغلب درحیطه امور اقتصادی خواهند بود . بدیهی است در سایر حوزه های تخصصی براساس نظر صاحب نظران آن تصمیم خواهم گرفت والبته از دیگران نیز چنین انتظاری خواهم داشت که عقل ومنطق چنین حکم می کنند.

الف: برنامه ها در خود حوزه انتخابی واستان همدان:

– کمک به برنامه ریزی ، تخصص گرایی، شایسته سالاری و ایجاد هماهنگی بین مسئولین استان جهت هر چه بهتر بهره برداری کردن از ظرفیت ها و منابع موجود در استان وشهر.
– برنامه ریزی و اقدام برای تکمیل طرح آمایش سرزمینی منطقه در چارچوب طرح های ملی به منظور شناسایی ظرفیت ها و قابلیت های منطقه برای ایفای نقش در برنامه های توسعه منطقه ای وملی، باهمکاری وکمک مسئولین امر .
– برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت های  سرمایه گذاری در استان وجذب سرمایه های خارج از منطقه به منظور ایجاد اشتغال و رونق کسب وکار.
– پی گیری وتلاش برای ایجاد اشتغال بویژه برای جوانان آینده ساز وکاهش بیکاری به عنوان یکی از معضلات اساسی جامعه .
– تلاش برای رونق وافزایش ظرفیت  های تولیدی در منطقه بویژه نجات شهرک های صنعتی از شرایط بحرانی و تعطیلی.
– پیگیری جدی برای تبدیل ظرفیت بالقوه صنعت گردشگری به یک ظرفیت فعال در این منطقه تاریخی به عنوان یک عامل توسعه شهر وحومه
– تلاش برای ساماندهی علمی و مبنایی سیستم های حمل ونقل شهری ومنطقه ای مانند مسئله ترافیک شهری وحاشیه های آن وبویژه موضوع راه آهن منطقه.
– همکاری وپیگیری جهت ساماندهی مشکلات ساکنان حاشیه شهر ازقبیل آب ، برق ،گاز وتلفن.
– برنامه ریزی وتلاش برای کاهش معضلات اجتماعی در منطقه مانند اعتیاد جوانان و طلاق در خانوارها که بسیاری از توانایی ها و منابع موثر را تلف می کنند.. حمایت از طرح های ورزشی وتفریحات سالم برای جوانان.
– پیگیری جدی سهم استان و منطقه از منابع ملی در چارچوب برنامه های کشور .
– رسیدگی وپیگیری مسائل ومشکلات روستائیان نجیب از قبیل ارتباطات ، مشکلات و موانع تولید، مسکن وسایر جنبه های رفاهی به عنوان فرزند روستا ودرد آشنای روستائیان شریف.
– پیگیری موردی حقوق اشخاص حقیقی وحقوقی از طریق مسئولان حسب مورد و در چارچوب قوانین و مقررات .
– پیگیری وتلاش برای حفظ و اعتلای شان مردم شریف وبا فرهنگ منطقه ازطریق پاسداری از ارزشهای مکتبی ، انقلابی، اجتماعی، تاریخی و سنتی.

ب: برنامه ها درسطح ملی

معمولا اولین انتظارات مردم و رای دهندگان از منتخبین خود این است که به مسائل موردی آنان و یا مشکلات حوزه انتخابی بپردازند واین انتظار هم درست است. اما نمایندگان مجلس وظیفه خطیر دیگری هم در حیطه های قانونگذاری و نظارت در سطح ملی وکلان بر عهده دارند. از آنجاییکه تصمیمات نماینگان مجلس در برنامه های ملی همه کشور و تمام حوزه های انتخاباتی را تحت تاثیر قرار می دهد، هر نماینده مجلس در ایران نماینده همه مردم ایران تلقی می شود. بسیاری از تصمیمات برای حل معضلات در امور مختلف ، از توان وحیطه اختیار منطقه و استان ها خارج است و باید در سطح ملی تصمیم گیری شود. از جمله برنامه های مد نظر در این زمینه موارد زیر خواهند بود.
– تلاش برای تفهیم واقعی این امر مهم که ” اگر اقتصاد در نظام جمهوری اسلامی هدف نیست، یک اصل است”. واینکه بدون اقتصاد سامان یافته، کشور به سایر اهدافش نمی تواند دست یابد.
– پیشنهاد و همکاری برای تصویب طرح ها ولوایح اقتصادی جهت سامان دهی تولید و نجات اقتصاد کشور از شرایط بحرانی تولیدملی ،تورم ، رکود ،  بیکاری و… به عنوان اولویت های اساسی در برنامه ها از طریق ظرفیت-های بالقوه ومزیت های اقتصادی کشور.
– پیشنهاد و حمایت و پیگیری برنامه هایی برای رفع موانع کسب وکار و رونق اقتصادی.
– حمایت از طرح ها در جهت تعامل سازنده با کشورهای جهان و بویژه منطقه به منظور توسعه روابط اقتصادی بر اساس اصول علمی و منطقی مزیت های اقتصادی
– حمایت از طرح ها و برنامه های تنش زدای مسئولان سیاست خارجی به منظور ایجاد فرصت های بیشتر برای جذب منابع خارجی شامل سرمایه و تکنولوژی.
– حمایت از برجام به عنوان نماد عقلانیت منطقی در جهت رفع موانع وتحریم های اقتصادی و ارتقاء اعتبار ایران اسلامی در جهان. 
– تذکر ، پیشنهاد و مشاوره اقتصادی به شخصیت های حقیقی و حقوقی در سطوح مختلف که گفتار ، رفتار و کردار آنان در حوزه اقتصاد بسیار موثر است ، به منظور کاهش هزینه های بعضا جبران ناپذیر اقتصادی ویا لااقل آگاه ساختن آنان از هزینه هایی که از این طریق برجامعه تحمیل می کنند.
– حمایت از طرح های آموزشی و پژوهشی در همه سطوح به عنوان ابزارهای لازم برای توسعه ملی و منطقه-ای
– تلاش برای تصویب طرح های سرمایه گذاری در زیرساخت های اقتصادی کشور.
– تلاش جدی برای تصویب طرح های حمایت ازتولید وحقوق مالکیت به منظور ایجاد شرایط آرام وایجاد اطمینان برای فعالان اقتصادی وجلوگیری از خروج سرمایه های مالی و انسانی از کشور.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *